Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRITVOREN SPLIĆANIN KOJI JE USTRIJELIO SUSJEDA 'Udarao mi je po vratima, preplašio sam se da će me napasti'

PRITVOREN SPLIĆANIN KOJI JE USTRIJELIO SUSJEDA 'Udarao mi je po vratima, preplašio sam se da će me napasti'

Pavo Ć., osumnjičen za pokušaj ubojstva susjeda, završio je u zatvoru na Bilicama

Splićanin koji je u subotu popodne ustrijelio prvog susjeda u zgradi u Mosećkoj ulici završio je u zatvoru da ne ponovi djelo i ne utječe na svjedoke. 

Pavo Ć. prijavljen je za pokušaj ubojstva, a jučer je ispitan u Državnom odvjetništvu. Brani se da ga je susjed preplašio udarajući nogom po vratima. Pištolj je nabavio prije mjesec dana preko interneta za tisuću eura upravo zbog straha od susjeda u njegovoj, ali i okolnim zgradama. 

Tvrdi da ga prisluškuju i da su mu nekoliko puta napravili štetu na automobilu. 

Nakon uhićenja odveden je u bolnicu na pregled, no liječnici su utvrdili da je u potpunosti sposoban za policijsku obradu. Unatoč tome što su ga susjedi prijavljivali u nekoliko navrata policiji, dosje mu je čist, nema kazni i osuđujućih presuda. 

Osumnjičeni radi na naftnim platformama. 

Kako nam je ispričao punac ranjenog, Pavo Ć. radi probleme od useljenja u zgradu. Zeta mu je ustrijelio nakon što se htio požaliti na buku koja je dopirala iz njegovog stana. Otkrio nam je i kako je dan ranije gol s nožem htio odvući njegovu kćer u svoj stan. 

Vaša reakcija na temu