Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PRIVEDEN USKOK-u Policijski inspektor nosio novac majci osumnjičenika za dilanje

PRIVEDEN USKOK-u Policijski inspektor nosio novac majci osumnjičenika za dilanje

Prijavljen je za zlouporabu položaja i ovlasti

Splitska policija prijavila je svog inspektora za zlouporabu položaja i ovlasti. Sumnjiče ga da je nosio novac majci osumnjičenika koji je priveden zbog veće količine nekoliko vrsta droge. Po novac je otišao nakon prve pretrage tijekom koje je pronađena droga, ali ne i novac, skriven u naslonu trosjeda. 

Policija je dočula da ima novca u stanu osumnjičenog dok je ovaj čekao odluku istražnog suca o pritvaranju. Zaputili su se do stana, ali im je tamo žena, koja je otvorila, rekla da je njihov kolega već izvršio pretragu. Ispostavilo se da je novac odnio majci osumnjičenog, navodno se radi o nešto manje od 20 tisuća kuna. 

Inspektor je danas priveden na ispitivanje u USKOK. Zatraženo je određivanje istražnog zatvora zbog utjecaja na svjedoke. Suspendiran je pa nisu mogli tražiti i pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Kako doznajemo, sudac istrage prihvatio je zahtjev USKOK-a i odredio istražni zatvor.

Vaša reakcija na temu