Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PRIVEDEN ZAŠTITAR Uhvatio maloljetnice u krađi pa ih natjerao da ga oralno zadovolje?

PRIVEDEN ZAŠTITAR Uhvatio maloljetnice u krađi pa ih natjerao da ga oralno zadovolje?

Određena mu je mjera opreza

Splitska policija privela je zaštitara zbog sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja nad dvije maloljetnice. Ispitan je pred državnim odvjetnikom. Određena mu je mjera opreza, ne smije im se približavati, niti ih kontaktirati. 

Inkriminirani događaji zbili su se navodno početkom godine, a policija je postupala po prijavama oštećenica. I dalje se provodi kriminalističko istraživanje, ispituje se postoji li još koji sličan slučaj. 

Zaštitara sumnjiče da je iskoristivši svoj položaj naveo oštećenice da ga oralno zadovolje nakon što ih je uhvatio u krađi u jednoj trgovini priprijetivši im da će ih inače prijaviti policiji.

Vaša reakcija na temu