Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vedran Šegvić PRIZORI S RIVE Par se razgolitio, scena digla lavinu kritika: Gdje su redari?

PRIZORI S RIVE Par se razgolitio, scena digla lavinu kritika: Gdje su redari?

Mladi turisti opuštaju se u centru Splita

Splitski fotograf Vedran Šegvić na splitskoj Rivi je fotografirao prizor koji je mnoge zgrozio. 

Najprije je na društvenoj mreži objavio samo jednu fotografiju, a kako su krenuli komentari pratitelja, odlučio je objaviti ostatak i pojasniti o čemu se zapravo radi.

- Prava istina je ovo. Mrtvi pijani, jedva stoje na nogama, ona se čak spremala skočit u more, ali su je dvi cure uspjele odvratiti od njenog nauma. Eto, to je sve turizam - pojasnio je Šegvić.

Mnogi su se zapitali gdje su bili komunalni redari. Kako doznajemo, u taj sat ih po gradskom centru patrolira dvoje. Jutros nismo mogli dobiti informaciju jesu li naišli na preopušteni par i sankcionirali ih. Tijekom dana očekujemo odgovor iz Banovine.

Vaša reakcija na temu