Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROBLEMIMA NEMA KRAJA Trajekt Hrvat nije mogao spustiti rampu

PROBLEMIMA NEMA KRAJA Trajekt Hrvat nije mogao spustiti rampu

Okrenuo se u splitskoj luci

Nakon pogibije trojice pomoraca koje je poklopila neispravna rampa trajekta Lastovo na Malom Lošinju, problemi u Jadroliniji ne prestaju.


Kako nam javljaju čitatelji, problema je bilo danas s trajektom Hrvat koji je u 11.45 iz Supetra isplovio za Split. Po dolasku u splitsku luku nje mogao spustiti jednu od dvije rampe. Zato se okrenuo i iskrcao putnike na drugoj rampi.

Evo što su nam odgovorili iz Jadrolinije:

'Ovim putem vas obavještavamo da je posada trajekta Hrvat, sukladno najnovijim uputama o sigurnosti posade i putnika broda, odlučila iskrcaj u Splitu napraviti na drugoj rampi trajekta. Ovakav se iskrcaj provodi iz predostrožnosti dok se ne utvrdi ispravnost tehničkog funkcioniranja sustava. U međuvremenu, sva su vozila iskrcana te je brod u redu', odgovorili su nam iz Jadrolinije.



Vaša reakcija na temu