Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pročitajte što je ministar Pavić u Splitu odgovorio na pitanje gdje je djeci bolje - u domu ili gay obitelji

Pročitajte što je ministar Pavić u Splitu odgovorio na pitanje gdje je djeci bolje - u domu ili gay obitelji

Izjava Vilija Beroša je izazvala dosta reakcija

Boraveći u Splitu, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić je upitan smatra li i on da je djeci bolje u domovima nego u istospolnoj obitelji.

- Mislim da je premijer objasnio da je ministar Vili Beroš dao nepreciznu izjavu, stranka se vrlo jasno pozicionirala zakonom, a isto tako se pozicionirala svim projektima i deinstitucionalizacijom, podsjetio bih da imamo 700 milijuna kuna za deinstitucionalizaciju - krenuo je Pavić pravdanjem Beroša. 

Novinari su potom postavili pitanje: Dakle, smatrate da je djetetu bolje u gay obitelji nego u obitelji?

- Smatram da je deinstitucionalizaciju potrebno i dalje provoditi, a vrijednosno smo se zakonom odredili i po tom pitanju - odgovorio je. 

Vaša reakcija na temu