Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Prodaje se zemljište na Kašjunima za 1,3 milijuna eura, oglasilo se Društvo Marjan

Prodaje se zemljište na Kašjunima za 1,3 milijuna eura, oglasilo se Društvo Marjan

'Ne navodi se da je unutar zaštićenog područja'

Na platformi Njuškalo 'osvanuo' je oglas o prodaji građevinskog zemljišta u uvali Kašjuni, koji je privukao pažnju u Društvu Marjan. Njegovi se predstavnici pitaju tko ga prodaje. 

'Prodajemo zemljište u Splitu, na Marjanu iznad uvale Kašjuni. Nalazi se u zoni R3 - kupalište (sportsko-rekreacijska namjena). Na prekrasnoj je lokaciji s otvorenim pogledom. Površina iznosi 5530 metara kvadratnih', stoji u oglasu.

Istaknuta je i cijena - 1.300.000 eura. No nije sljedeće...

'Naravno, u oglasu se ne navodi da su sva ta zemljišta unutar zaštićenog područja Park-šume Marjan i da su unutar kulturnog dobra Kulturnog krajolika poluotoka Marjan.  A ne navodi se niti ono najvažnije, ali to ostavljamo za drugi put, kad novinari istraže tko stoji iza oglasa', upozoreno je na stranicama Društva Marjan.

Vaša reakcija na temu