Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Produljuje se odluka o online nastavi u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Produljuje se odluka o online nastavi u Splitsko-dalmatinskoj županiji

I dalje se obustavlja održavanje praktične nastave

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 8. travnja za razdoblje od 12. travnja do 17. travnja 2021. godine na području Splitsko-dalmatinske županije produljuje se u istome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana (19. travnja – 23. travnja), izvijestio je Stožer.

- Ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu nastavit će se provoditi po Modelu 'C' odnosno online nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava i dalje održavati po Modelu 'A' odnosno neposredno u školi - poručuju iz Stožera.

I dalje se obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima.

- Molimo vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni - poručuju iz Stožera.

Vaša reakcija na temu