Program SDP-a, Nove ljevice i Dalmatinskih demokrata za Blatine-Škrape

Program SDP-a, Nove ljevice i Dalmatinskih demokrata za Blatine-Škrape

Davor Matijević nabrojio je što su učinili u proteklom mandatu, ali i što planiraju učiniti u iduće četiri godine

Davor Matijević nositelj je liste koalicije SDP-a, Nove ljevice i Dalmatinskih demokrata na izborima za kotar Blatine-Škrape. Na listi broj 4. uz njega su još: Jadranka Matijević, Jakov Karadjole, Boris Bobanac, Goran Perić, Slobodan Vojković i Josipa Klarin. Stanovnike tog kotara pozvali su da izađu u nedjelju na izbore i podsjetili ih da su protekle četiri godine napravili puno za taj kvart.

- S punim pravom mogu reći da smo imali uspješan mandat. Prepoznali ste naš rad te ste nam se svakodnevno javljali sa idejama, savjetima, primjedbama i upozorenjima. Bez vas i vaše pomoći sve ovo ne bi bilo moguće. Pred nama su sada novi kotarski izbori i novi izazovi. Ostalo je još puno posla za napraviti kako bi omogućili našoj djeci vrhunske uvjete odrastanja u svome kvartu. Naš posao nije završen te vas stoga pozivam da izađete na izbore i podržite listu koja ne obećava nego radi i koja nudi konkretne rezultate, a ne snove - poručio je Matijević biračima.

Nabrojio je da su u prošlom mandatu: uredili park kod Šimićeve 4. i 6., postavili umjetnu travu na nogometnom igralištu, postavili gumeno-akrilnu podlogu na košarkaškom igralištu, napravili igralište za badminton ili odbojku, napravili 2 zjoga za balote, dva stola za stolni tenis, obnovili sve zaštitne ograde te postavili nove ograde na sportskom centru, obnovili sve pješačke staze na sportskom centru, napravili šetnicu između Šimićeve 9. i 11., napravili šetnicu kod Šimićeve 76., napravili Vau park, napravili ugibalište za kontejnere kod Bušićeve, promijenili odvode kod Šimićeve 22., 24. i 76., postavili rukohvate kod Poljičke ceste 11.,15.,19., Šimićeve 8., 11., 20., 21., 56. te kraj crkve, asfaltirali brojna oštećenja ulice na Škrapama, kod Poljičke ceste 23., napravili stepenice pokraj kafića Tropicana, organizirali besplatnu školu nogometa za djecu kotara, organizirali besplatne radionice, tribine, predavanja, organizirali radne akcije čišćenja i uređenja okoliša, organizirali Kotarske fešte, tiskali prve besplatne kotarske novine.


Plan za sljedeći mandat im je: završetak street workout parka, cage ball, teniski teren, napraviti dječje igralište kraj Tropicane, osvjetljenje ulice u Šimićevoj pokraj Pošte i prostorija Kotara, ugibalište kraj dječjeg vrtića More, gradnja montažnog parkinga iza praonice Operi me, obnova šetnice i postavljanje travnate rešetke za parkiranje uz Bušićevu ulicu, duž Poljičke ceste gradnja travnate rešetke kako bi se omogućilo parkiranje auta između stabala, asfaltiranje i gradnja nogostupa u Ulici Škrape te postavljanje nove javne rasvjete, uvođenje besplatnog wireless interneta u parkovima i na javnim površinama, nastavak organizacije kotarske fešte, nastavak publiciranja kotarske novine 'Naš kvart', nastavit ćemo sa besplatnom školom nogometa za djecu, besplatna radionice sa logopedima za djecu koja imaju problema sa disleksijom i disgrafijom i kino projekcije u prostorijama Kotara.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14