Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROMET MARJANOM Gradonačelnik poručio: 'Tražit ću da se uskraćivanje povjerenja ravnatelju provede na Gradskom vijeću!'

PROMET MARJANOM Gradonačelnik poručio: 'Tražit ću da se uskraćivanje povjerenja ravnatelju provede na Gradskom vijeću!'

'Sačekat ću pisano izvješće', rekao je Opara nakon što su u nedjelju automobili vozili kroz park šumu

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je u pauzi sjednice, osim rebalansa, komentirao i prolaz automobila kroz Marjan u nedjelju, čime se, kako stvari stoje, prekršio zaključak o prometu kroz park šumu. Time je Željko Kerum još jednom pokazao partneru da ne uvažava zaključak koji je Krstulović Opara potpisao. 

- Ne znam tko je prolazio ni čiji prijatelji, zatražio sam pisano izvješće o tome zašto je ravnatelj ( Damir Grubšić, op.a) ako postupio. Evidentno je da se moj zaključak od 22.rujna nije poštovao, kao kao što se nisu poštovale ni prethodni naputci - rekao je gradonačelnik.

Dodao je i kako je više puta rekao da je ustanova nefunkcionalna.

- Znate i da je Upravno vijeće tom ravnatelju uskratilo povjerenje. To nije došlo do vijećnika, zahvaljujući odluci predsjednika Gradskog vijeća (Igora Stanišića, op.a)  koji tu točku nije stavio na glasovanje - rekao je.

Istaknuo je i da će ustrajati u tome da se odluke u korist građana provode.

Upitan je koja je posljedica prolaska automobila bez vinjeta kroz Marjan.

- Sačekat ću pisano izvješće i potom ću od Upravnog vijeća tražiti da svoju prethodnu odluku kojom se ravnatelju uskraćuje povjerenje u mandat se i provede na Gradskom vijeću - poručio je.

Mediji su primijetili da aktualni ravnatelj Javne ustanove ne odgovara ni Željku Kerumu, a koalicijski dogovorom park šuma je pripala HGS-u, pa je pitanje zašto bi bilo drukčije s novim čovjekom

- Ne mogu odgovoriti na hipotetsko pitanje, ali činjenica je da je Upravno vijeće u kojem je većina HGS-ovih članova uskratilo povjerenje ravnatelju. Tu odluku na Gradskom vijeću treba provesti - zaključio je Krstulović Opara.


Vaša reakcija na temu