Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI Udario u brdo i zaustavio se na rubu provalije, iz auta ga izvukli omiški vatrogasci

U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI Udario u brdo i zaustavio se na rubu provalije, iz auta ga izvukli omiški vatrogasci

84-godišnji vozač završio na operaciji u splitskoj bolnici

S teškim i po život opasnim ozljedama, nakon prometne nesreće, u splitsku bolnicu popodne je prebačen 84-godišnji vozač Fiata Punto. Odmah je podvrgnut operativnom zahvatu.

Vozač je na cesti između Omiša i Podašpilja izgubio kontrolu, udario u brdo i prevrnuo se na krov. Vozilo se vratilo na kotače i zaustavilo na rubu provalije do pedeset metara. Vozač je ostao zarobljen u sjedalu jer mu je lim prikliještio noge.

U pomoć su odmah priskočili vatrogasci iz Omiša i Kučića. Višeslav Pešić, zapovjednik DVD-a Omiš, kazao nam je kako je u intervenciji sudjelovalo 12 vatrogasca s četiri vozila.

'Dojavu smo dobili u 14,30, u 15,05 čovjek je bio van automobila, kojeg smo morali rezati. Bio je pri svijesti, ali dobro polomljen. Izvukli smo ga iz auta i predali djelatnicima Hitne pomoći koji su ga prebacili u bolnicu', kazao nam je Pešić.



Policija je na mjestu nesreće obavila očevid.

Vaša reakcija na temu