Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROMETNA NA POLJIČKOJ Vozačica Peugeota vozila pod utjecajem alkohola, sletjela s ceste i udarila u stablo

PROMETNA NA POLJIČKOJ Vozačica Peugeota vozila pod utjecajem alkohola, sletjela s ceste i udarila u stablo

Prošla je bez ozljeda

Prometnu nesreću na Poljičkoj cesti sinoć oko 21.15 sati izazvala je 31-godišnja vozačica Peugeota koja je vozila pod utjecajem alkohola. 

Nakon očevida je utvrđeno da je vozila prema centru grada te da je u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s ceste. Pretpostavlja se da je kolom udarila u ivičnjak zbog čega se vozilo zanijelo i udarilo u stablo od kojeg se odbilo i vratilo na kolnik. 

U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, a vozačici je izmjereno oko 1,5 promil alkohola u krvi. Iz policije su kazali kako je sankcionirana zbog izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom i upravljanja pod utjecajem alkohola.

Vaša reakcija na temu