Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PROMETNA U KAŠTELIMA: ŽDO preuzeo slučaj, vozač BMW-a bio je alkoholiziran

PROMETNA U KAŠTELIMA: ŽDO preuzeo slučaj, vozač BMW-a bio je alkoholiziran

Nakon nesreće izmjereno mu je 1,3 promila

Slučaj prometne nesreće u kojoj je jučer popodne u Kaštelima život izgubio Luka Kalpić, vlasnik lanca zalogajnica Medeni, preuzelo je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, i to zbog toga što je 31-godišnji vozač BMW-a zagrebačkih registracija bio alkoholiziran. Nakon nesreće izmjereno mu je 1,3 promila alkohola.

Do sudara s Fiatom Pandom, kojom je ulicom Ivana Pavla II. upravljao Kalpić, došlo je nakon što se vozač BMW-a dolazeći iz ulice Bana Jelačića nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja.

Nakon sudara došlo je i do incidenta u kojem je sudjelovalo više osoba. Policija je popodnevnim satima izvijestila kako je dovršeno kriminalističko istraživanje i da su 31-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Vaša reakcija na temu