Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPET POTJERA U SPLITU Bježao policiji pa okrenuo Audi na krov

OPET POTJERA U SPLITU Bježao policiji pa okrenuo Audi na krov

Policija je pokušavala zaustaviti vozača koji je udario vozilo

U Splitu ponovno policijska potjera usred dana. Policajac na motoru uočio je Audi koji je na križanju Poljičke i Dubrovačke udario jedno vozilo. Pokušao je zaustaviti vozača, no on se dao se u bijeg kroz grad. Potjera je potrajala neko vrijeme. 

Kako doznajemo, vozač Audija ni po koju cijenu nije htio zaustaviti automobil, već je u bijegu počinio još nekoliko prometnih prekršaja, poput prolaska kroz crveno i vožnje u suprotnom smjeru. 

Na koncu ga je zaustavila prevelika brzina. Nešto prije 13 sati u Vinkovačkoj ulici kraj benzinske postaje i spomenika Prvom splitskom odredu izletio je s ceste, udario u rasvjetni stup i prevrnuo se na krov. 

Policija je odmah uhitila i vozača i suvozača. Upotrijebljena je sila, stavljene su im lisice. Najprije su ih odvezli u bolnicu da se vidi je li im potrebna liječnička pomoć, no prema prvim informacijama, nisu ozlijeđeni u prevrtanju vozila.


Vaša reakcija na temu