Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić PROMETNA Vozio u rikverc i 'pokupio' 80-godišnjakinju

PROMETNA Vozio u rikverc i 'pokupio' 80-godišnjakinju

Starica je teže ozlijeđena

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 12.15 sati dogodila na Putu Tanaje u Šibeniku teže je ozlijeđena 80-godišnja pješakinja. Policija je utvrdila da ju je oborio 43-godišnji vozač Peugeota. 

Vozio je unatrag i u zavoju oborio ženu koja je prethodno prešla kolnik i koja se u trenutku prometne nesreće kretala uz  rub kolnika. Od udara je pješakinja pala na kolnik i zadobila ozljede.  Pomoć liječnika joj je pružena u šibenskoj bolnici.

Protiv 43-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, poručuju iz policije. 

Vaša reakcija na temu