Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prometov sustav e-ticketinga pušten u rad, ispao na sat vremena zbog problema sa serverom

Prometov sustav e-ticketinga pušten u rad, ispao na sat vremena zbog problema sa serverom

'Sustav je sveobuhvatan i velik, testirat će se do kraja mjeseca'

Danas je rad pušten dugoočekivani e-ticketing sustav splitskog Prometa koji bi trebao predstavljati iskorak u novo tisućljeće, no nije sve bilo po planu. Sustav je ispao na nekih sat vremena, i to zbog problema sa serverom u Zagrebu, doznajemo od direktora Prometa Miroslava Delića.

'Sustav je sveobuhvatan i velik, moguće da će još biti ovakvih sitnijih problema pa molimo korisnike za strpljenje i razumijevanje.

Danas smo pustili u rad najveći dio sustava, a uskoro ćemo i kompletirati ostale segmente. Sustav se do kraja mjeseca testira, nakon toga ćemo znati više što sve treba odraditi da bi funkcionirao bez problema', kazao nam je Delić.

Vaša reakcija na temu