Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PRORAČUN ZADARSKE ŽUPANIJE Osigurat će se sredstva za higijenske potrepštine učenicama?

PRORAČUN ZADARSKE ŽUPANIJE Osigurat će se sredstva za higijenske potrepštine učenicama?

Prijedlog Kluba vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela

Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela predao je amandman na proračun Zadarske županije za 2022. godinu. 

- Predloženi amandman ima za cilj osigurati sredstva za higijenske  potrepštine učenicama koje pohađaju od razrede od 6 do 8. osnovne škole te od 1. do 5. srednje. Unutar te skupine brojimo 5819 učenica, od kojih neke žive u riziku od siromaštva - poručili su.

Navode kako je to dio zajedničke borbe Županije koja poštuje dostojanstvo svih svojih sugrađana i sugrađanki.

- Osim navedenog, Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela predložit će i druge amandmane među kojima ističemo  izdvajanje sredstava za dežurnog stomatologa vikendima i sredstva potrebna za nastavak ulaganja u hospiciji na Babindubu te još nekoliko drugih inicijativa o kojima ćemo vas naknadno izvijestiti - priopćili su. 

Vaša reakcija na temu