Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROŠIRENJE ŠTEKATA? Srušen betonski stol u Ulici Fausta Vrančića gdje su djeca igrala stolni tenis

PROŠIRENJE ŠTEKATA? Srušen betonski stol u Ulici Fausta Vrančića gdje su djeca igrala stolni tenis

'Nesmetana komunikacija' piše u rješenju, a ugostitelj stavlja štekat

Je li srušen betonski stol u Ulici Fausta Vrančića pod krinkom nesmetane komunikacije, a da bi se zapravo proširio štekat kafića?


Na tom potezu su dva kafića, jedan preko puta drugog, a prema istoku, preko 30 godina je stajao stol na kojem su djeca igrala stolni tenis. 


Mjesto okupljanja i igre brojnih generacija.

Unatrag nekoliko mjeseci, jedan kafić je, kako doznajemo, promijenio vlasnika, a za vrijeme koronavirusa 'ušao' je u prostor koji je koristio drugi kafić.


Kako doznajemo od stanara, drugi se vlasnik obratio Gradskom kotaru sa zahtjevom da se sruši stol i tu postavlja svoj štekat.


Komunalno redarstvo je promptno djelovalo, rješenje o uklanjanju je doneseno 25.svibnja, 'zbog nesmetane komunikacije'. Stol je uklonio vlasnik kafića u petak, a na Dan državnosti je bilo spremno proširenje.

Da se posao odradio na brzinu, svjedoči i to da je rješenie izdano na krivu adresu. 

Pobucali su u komunali adrese, stol je Ulici Fausta Vrančića 15, u rješenju piše 8.

- Zanima me reakcija Grada i hoće li dozvoliti da se ovo zaista završi ovako, na štetu javnog dobra, a u nečiju privatnu korist - kazao nam je revoltirani stanar.


Kontaktirali smo 'komunalu', čim stigne odgovor, objavit ćemo ga.

Vaša reakcija na temu