Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proširila se priča da se nakosio Dalmatia Tower, investitori komentirali priču o splitskom 'kosom tornju'

Proširila se priča da se nakosio Dalmatia Tower, investitori komentirali priču o splitskom 'kosom tornju'

Odgovorili su putem Facebooka na jednako zafrkantski način

Zafrkancija s društvenim mreža kako Split dobiva najveći kosi toranj jer se prema 'pričanju nekih' nagnuo Dalmatia Tower, buduća najviša zgrada u Hrvatskoj, došla je i do West Gate grupe. Odgovorili su na jednako zafkantski način.

- Ako kojim slučajem 'vidite koso', ne brinite! Toranj B u sklopu višestruko nagrađivanog projekta Westagte Tower realizira se po najvišim standardima suvremenog graditeljstva te je neupitna kvaliteta strukture i izdržljivost samog objekta kojeg potpisuju eminentni hrvatski stručnjaci iz područja arhitekture, građevinarstva i građevinskih (betonskih) konstrukcija - poručili su preko Faceboka.

'Dalmatia Tower', podsjetimo, imat će 27 katova i bit će visok 115 metara.


Vaša reakcija na temu