Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROSVJED NA PJACI 'Protivimo se segregaciji'

PROSVJED NA PJACI 'Protivimo se segregaciji'

Lumine su potom odnijeli na Peristil gdje su također napisali 'Ne'

Na Pjaci su protivnici uvođenja dodatnih mjera i covid potvrda zbog epidemije koronavirusa ispisali luminima 'Ne'.

- Ovo nije prosvjed protiv koronavirusa, nego protiv potvrda, ovo je 'Ne' segregaciji i diskriminaciji - poručili su.

Lumine su potom odnijeli na Peristil gdje su također napisali 'Ne'. Ondje su poslali poruku Crkvi da ih je ostavila i da su u ovoj borbi sami.

- Ljudi su začahureni, pate doma. Sve je ovo igrokaz - čulo se među prosvjednicima.

Poručili su da i svi oni koji misle da će se nekako izvući održavaju nakaradni sistem. Jedino je potrebno, kazali su, čvrsto reći 'ne'.

- U ovom trenutku moramo nadići sami sebe, naći ljubav za one koji nas osuđuju, jedino tako možemo izaći kao pobjednici. Pozivamo i cijepljene ljude da nas podrže. Danas je cijepljenje uvjet, sutra može biti bilo šta. Tko nam garantira da sutra neće donijeti neku drugu odluku, da možda neću moći ući u bolnicu bez covid passa. Nemojte se osjećati obeshrabreni. Svaki čovjek koji je došao ovdje je veliki broj - istaknuli su.

Najavili su prosvjed i za sutra u, nadaju se, većem broju - na istom mjestu i u isto vrijeme. 




Vaša reakcija na temu