Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otkriveno kada će se održati prosvjed podrške Zavadlavu

Otkriveno kada će se održati prosvjed podrške Zavadlavu

Više detalja bit će poznato u ponedjeljak za kada je najavljena konferencija za novinare

Administratori grupe 'Pravda za Filipa' najavljuju prosvjed za sljedeći četvrtak. Više detalja će iznijeti na konferenciji za medije najavljenoj za ponedjeljak.

- Naime, mi kao administratori grupe 'Pravda za Filipa' koji smo u svemu ovome od prvoga dana se ograđujemo od svih tih informacija vezanih za prosvjed i vezanih za neke letke koji prenose razni mediji! Ne stojimo iza svega toga, javnost pokušavamo obavještavati, ali nam profile blokiraju i ruše grupe! Stojimo iza prosvjeda koji će se održati sljedeći četvrtak u Splitu, a za sve dodatne informacije ćete biti obaviješteni u ponedjeljak, kada je zakazana konferencija za medije! - stoji u najavi koju potpisuje Lana Ružić, te 'ostali tim administratora 'Pravde za Filipa' i 'Otpora sustavu'.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara novinarima je jučer rekao da će biti odobrena javna površina u gradu za skup potpore Zavadlavu bude li stigao zahtjev za to.

Vaša reakcija na temu