Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROSVJED NA RIVI Splićani poručili Stožeru: 'Mičite svoje šporke ruke s naših ljudskih prava'

PROSVJED NA RIVI Splićani poručili Stožeru: 'Mičite svoje šporke ruke s naših ljudskih prava'

Policajci su sve snimali kamerama

U hrvatskim gradovima se održavaju prosvjedi zbog ukidanja sloboda, pa se tako i na Rivi skupilo nešto ljudi. Teško je reći koliko jer su raštrkani, a kažu nam da zbog represije ne žele davati izjave. 

Istaknuli su poruke: 'Ne reci lažna svjedočanstva. (Osma Božja zapovijed)', 'Neću masku, ne trebam cjepivo', 'Mičite svoje šporke ruke s naših ljudskih prava', 'Što su vam glave više u pijesku, to su vam guzice manje zaštićene' i 'Slobodu izbora dao nam je stvoritelj i ne može ju oduzet Vlada'. 

Na tom dijelu Rive su i policajci, koji snimaju kamerama...

Vikali su: 'Bolje grob, nego rob', a na kraju su zapjevali Thompsonovu 'Lijepa li si', 'Odu radosti' i Oliverovu 'Vjeruj u ljubav'.





Vaša reakcija na temu