Provjerite koje će ulice biti zatvorene za promet zbog povorke 'Hod za život'

Provjerite koje će ulice biti zatvorene za promet zbog povorke 'Hod za život'

Tvrtka Promet će uvesti privremenu kružnu autobusnu liniju koja će prometovati od parka Zvončac do Trga dr. Franje Tuđmana

Treći splitski 'Hod za život' održat će se ove subote, 25. svibnja, pod geslom 'zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj - nerođenu djecu'. Okupljanje sudionika počinje u 10.30 na Rivi, od 11 sati će povorka krenuti Zapadnom obalom do Zvončaca. Tu Splićane i njihove goste očekuje druženje uz hranu i piće te zabavno-glazbeni program u sklopu kojega će nastupiti Petar Dragojević i glumac Pere Eranović.

Zbog kretanja povorke, ove subote će za sav promet vozila od 10.45 do 12 biti zatvorena sljedeća dionica: Trg Franje Tuđmana - Trumbićeva obala - Obala kneza Branimira - Šetalište Ivana Meštrovića (do rotora kod Banovine).

Tvrtka Promet će od 12.30 do 14 uvesti privremenu kružnu autobusnu liniju koja će prometovati od parka Zvončac do Trga dr. Franje Tuđmana.

- Molimo građane za razumijevanje i poštivanje uputa policijskih službenika i postavljene prometne signalizacije - poručili su organizatori Hoda za život.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(45881, "");
Pregledaj komentare