Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVI KOMENTAR IZ HDZ-a SPLIT 'Da su ostali imali rezultat kao Splitsko-dalmatinska županija...'

PRVI KOMENTAR IZ HDZ-a SPLIT 'Da su ostali imali rezultat kao Splitsko-dalmatinska županija...'

Čestitam pobjedniku, a predsjednici hvala na svemu što je učinila za našu zemlju u proteklih 5 godina - rekao je Škorić

Nakon što je postalo jasno da je kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović izgubila izbore, pred kamere su izašli predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić i župan Blaženko Boban.

Škorić se zahvalio svim biračima koji su izišli na izbore, posebno onima koji su dali potporu kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

- Cijenim volju svih birača, kako onih koji su dali svoj glas našoj kandidatkinji, tako i onima koji su glasovali za Zorana MilanovićaPričekajmo kraj rezultata, a tada će biti onako kako je hrvatski narod glasovao i odabrao. Čestitam pobjedniku, a predsjednici hvala na svemu što je učinila za našu zemlju u proteklih 5 godina - kazao je Škorić.

Dodao je i da rezultati neće utjecati niti poljuljati njihovu volju za nastavak rada na dobrobit sugrađana. 

- I bit ćemo maksimalno fokusirani kako bismo pridobili one građane koje nam ovoga puta nisu dali povjerenje - poručio je.

Upitan je i ima li sebi što spočitati što je Kolinda izgubila u Splitu.

- Napravit ćemo analize, vidjet ćemo jesmo li mogli bolje i što je razlog. Svakako smo zadovoljni rezultatom u Splitsko-dalmatinskoj županiji i da se prelio i na druge, rezultat bi bio drukčiji - odgovorio je Škorić.

Župan se zahvalio biračima koji si izašli ja izbore i osvrnuo se na rezultate u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- Stojimo na braniku HDZ-a. Rezultati pokazuju da nastavimo ovim smjerom. Život ide dalje, sutra će svanuti novi dan, opet će sunce grijati. Nakon blagdana nastavljamo sa svim aktivnostima i naravno pripremama za parlamentarne izbore.

Na upit što misli da je presudilo gubitak izbora, zakazala je stranka ili je osobna odgovornost Kolinde Grabar-Kitarović, župan je odgovorio da će trebati napraviti analize, ne vruće glave i pod dojmovima.

- Trebat će vidjeti i s nacionalnom razinom, a za našu županiju možemo i večeras, ona je kristalno jasna - ustvrdio je Boban.



Vaša reakcija na temu