Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PRVI PUT NA ŠIBENSKOM PODRUČJU Vozio iako nije smio, policija mu oduzela auto

PRVI PUT NA ŠIBENSKOM PODRUČJU Vozio iako nije smio, policija mu oduzela auto

Prijavljen je 55-godišnjak

Prilikom redovne kontrole prometa jučer u Srimi policija je zaustavila Hyundai kojeg je vozio 55-godišnjak. Utvrdili su da mu je na snazi mjera zabrane upravljanja vozilima 'B' kategorije. 

Uhićen je, a utvrđeno je i da je već ranije pravomoćno osuđivan za ovaj prekršaj, kada mu je izrečena kazna zatvora od 60 dana na rok kušnje od godine dana, odnosno do 6. prosinca ove godine. Privremeno mu je oduzet osobni automobil kojim je upravljao.

- Temeljem utvrđenog 55-godišnji vozač je, uz Optužni prijedlog, priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, kada je Sudu predložena kazna zatvora od 60 dana i zaštitna mjera upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 24 mjeseca i oduzimanje osobnog automobila, o čemu će sud odlučiti u roku od 15 dana, odnosno do isteka roka mjere zadržavanja određene od strane suda - poručuju iz šibenske policije.

Ovo je prvi puta da je na području PU šibensko-kninske vozaču privremeno, do odluke suda, oduzet osobni automobil. Policija upozorava vozače da ne upravljaju vozilima u vrijeme izrečene im zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima, jer osim dovođenja u opasnost sebe i drugih sudionika u prometu, može im se, po odluci suda, i oduzeti osobni automobil.

Vaša reakcija na temu