Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVI REZULTATI Utvrđen uzrok požara u stanu na Trsteniku!

PRVI REZULTATI Utvrđen uzrok požara u stanu na Trsteniku!

Prema neslužbenim informacijama vlasnik je ostavio upaljeno kuhalo

Policija je završila s očevidom u stanu u Papandopulovoj ulici na Trsteniku gdje je u nedjelju ujutro izbio požar. Neslužbeno doznajemo kako su prvi rezultati očevida pokazali da je planulo zbog električnog kuhala koje je vlasnik zaboravio ugasiti prije nego je napustio stan. 

Vatra se razbuktala oko 9 sati. U stanu je se nalazilo i dosta stvari za koje nije uobičajeno da se drže u stambenim objektima, poput plastičnih boca, a vatrogasci su na zgarištu pronašli čak i felgu. Osam sati su gasili požar, a četvero ih je lakše ozlijeđeno. Stan u kojem je gorjelo je uništen, a oštećeno je još nekoliko stanova. 

Susjedi kažu da su upozoravali nadležne institucije na probleme koje imaju s vlasnikom, ali nitko nije reagirao. Inače, vlasniku stana je oduzeta poslovna sposobnost, a za skrbnika je imenovana njegova sestra.

Vaša reakcija na temu