Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija / Pixabay.com Psi na Pazdigradu ubili i pojeli mačku: 'Teroriziraju nas mjesecima'

Psi na Pazdigradu ubili i pojeli mačku: 'Teroriziraju nas mjesecima'

'Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu?'

'Noć horora', naslov je teksta u kojem jedna Splićanka upozorava javnost na događaj koji se zbio u noći sa subote na nedjelju. Ona živi na Pazdigradu i tvrdi da nekoliko pasa mjesecima terorizira kvart. Njen tekst prenosimo u cijelosti.

- Tri psa teroriziraju Pazdigrad noću između 2 i 4 sata, mjesecima. Stradao je veliki broj manjih životinja do sada. Prijavljivali smo na sve strane i do sada nikakve reakcije nadležnih institucija. Sinoć su dohvatili ničiju macu. Macu koja je sterilizirana, sređena, macu koja ima 13 godina bez ijednog zuba, plahog karaktera. Pamtit ću ovaj prizor doživotno!

Tri psa u čoporu kolju noću sve što se kreće. Sinoć sam izletjela u 2.30 u pidžami i uspjela ih maknuti, tri psa koji razumiju naredbe. Tri psa koji su uhranjeni - jedini zaključak je da su vlasnički i da ih taj kromanjonac pušta noću. Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu? Grade srami se, jer mi o svom trošku steriliziramo napuštene mačke. O svom trošku zbrinjavamo napuštene životinje i nikog u tom vrtlogu administracije nije briga kad seljačina dovede pse, učini krvoločnima i pušta same. Ljudi iz kvarta su već slali mailove, apelirali za pomoć i nikom ništa. Treba li stradati guzonjin sin da se pokrene išta? Splite i svi zaduženi koji neće da maknu prstom srami se! Na ovome neće ostati - napisala je.


Vaša reakcija na temu