Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija PUKLA CIJEV Splitsko zaleđe bez vode

PUKLA CIJEV Splitsko zaleđe bez vode

Dežurne ekipe su na terenu

Zbog puknuća magistralnog cjevovoda u Dicmu, bez vode su u večernjim satima u petak ostali potrošači na području Općine Dicmo i splitskog zaleđa. 

Dežurne ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara. Očekivano vrijeme popravka i uspostava normalne vodoopskrbe očekuje se u kasnim noćnim satima. Iz Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine mole potrošače za strpljenje.

Oglasili su se i iz splitskog Vodovoda:

'Obavještavaju se potrošači da je radi puknuća magistralnog cjevovoda profila DN 450 mm na području Dicma došlo do pada razine vode u VS Vučipolje koja napaja Dugopolje i posljedično do prekida vodoopskrbe.

Cisterne s pitkom vodom u suradnji s DVD-om Dugopolje bit će u krugu DVD-a te će po potrebi kružiti po mjestu.

Molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.'

Vaša reakcija na temu