Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija PUKLA GLAVNA CIJEV Zatvorena cesta Ruda - Otok, velik dio Cetinske krajine bez vode

PUKLA GLAVNA CIJEV Zatvorena cesta Ruda - Otok, velik dio Cetinske krajine bez vode

Oštećen je kolnik

Večeras oko 21 sat zatvorena je Županijska cesta 6123 Ruda - Otok kada je zbog puknuća glavne magistralne vodovodne cijevi došlo do izlijevanja vode i oštećenja kolnika. 

Uz nadležne službe na terenu su i policijski službenici Policijske postaje Sinj. Prate razvoj događaja i sigurnosno stanje, priopćili su iz policije.

Ferata je ranije izvijestila da je bez vode dio Sinja, Brnaze, Glavice, Turjaci, Radošić, dio Lučana, Bajagić, Gljev, Čačijin dolac, grad Trilj, općine Otok i Dicmo. Nema je ni u Dugopolju, Muću, Neoriću..

Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine mole stanovništvo za strpljenje. Radovi su započeli, očekuje se da će do jutra biti otklonjen problem.

Vaša reakcija na temu