Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PULJAK: Ja nisam savršen, ali vjerujem da sam najbolji izbor za Split

PULJAK: Ja nisam savršen, ali vjerujem da sam najbolji izbor za Split

'Pozivam građane da u nedjelju izađu na izbore i završe eru Keruma i HDZ-a'

Split ima povijesnu priliku. Pozivam građane da u nedjelju izađu na izbore i završe eru Keruma i HDZ-a, poručujem im da je to moguće i da sljedeću priliku Split ne može čekati još najmanje 4 godine. Mi ćemo svoje znanje, iskustvo, vrijeme i energiju usmjeriti da Split postane čist i uredan, ekološki osviješten grad, s održivim i modernim gospodarstvom, moderan i tehnološki napredan, s tolerantnim i otvorenim građanima ponosnima na svoju kulturu i povijest. Ja nisam savršen, ali vjerujem da sam najbolji izbor za Split – izjavio je danas kandidat za gradonačelnika Splita, Ivica Puljak.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Antonio Kuzmanić, posalo je poruku svim građanima koji žele nastaviti živjeti i raditi u Splitu.

- Dragi moji Splićanke i Splićani u nedjelju su možda i povijesni izbori za naš grad, zato pozivam sve ljude koji žive od svog rada, sve zaposlene u javnom i privatnom sektoru, sve poduzetnike, obrtnike, ugostitelje i sve one koji žele nastaviti živjeti, pošteno raditi i stvarati u našem gradu, da izađu na izbore i podrže kandidaturu Ivice Puljka i stranku Centar – izjavio Kuzmanić.

Bojan Ivošević kandidat za zamjenika gradonačelnika, poručio je da je vrijeme da građani konačno dobiju vlast koja će raditi u njihovom interesu.

- Pozivam sve građane, a pogotovo mlade da izađu na izbore ako im je stalo do našeg grada. Vrijeme je da se odgovorno krene upravljati ovim gradom i njegovim novcem, zaštiti Marjan i stara gradska jezgra, uvede red, dovrše brojni nedovršeni infrastrukturni projekti, poveća broj parkirnih mjesta, unaprijedi sustav javnog gradskog prijevoza, ozeleni grad i probudi nada, i da građani konačno dobiju vlast koja će raditi u njihovom interesu  – izjavio je kandidat za zamjenika gradonačelnika Bojan Ivošević.

Upitan je hoće li koalirati s SDP-om nakon što je Ante Franić prozvao Puljka da je osim one koja je javno objavljena, bilo još ustaških pjesama. 

- Franić zadnjih dana vrlo agresivno istupa, ne namjeravam mu odgovarati, tu sam temu završio. Ta je stranka zaista pala na niske grane - kazao je.

Što se tiče koalicije naglasio je kako će Centar svima, osim HDZ-u i Kerumu ponuditi jednu drugu vrstu suradnje koja ne uključuje političku trgovinu.

- Nadam se stabilnoj većini i nećemo se dati ucijeniti od nikoga, ali i ići i na ponovljene izbore za Gradsko vijeće - poručio je.

 Napadima kojima je, rekao je, izložen zadnjih dana očito  stižu iz redova HDZ-a SDP-a i Keruma, ne od bivših kolega iz stranke Pametno.


Vaša reakcija na temu