Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Puljak: Na Marjanu imamo spektakularne rezultate, a cilj HDZ-a je da se od svega napravi afera

Puljak: Na Marjanu imamo spektakularne rezultate, a cilj HDZ-a je da se od svega napravi afera

'Stali smo im na put i sad nas treba oblatiti'

Splitski HDZ za danas je najavio pressicu o upravljanju JU Park šuma Marjan, a gradonačelnik Ivica Puljak objavio je status o tome što su sve napravili na Marjanu od kada su preuzeli upravljanje Gradom. Puljak navodi kako je cilj HDZ-a da se od svega napravi afera, a kako je cilj zaštita bespravnih graditelja na Marjanu. 

'Stali smo im na put i sad nas treba medijski oblatiti tako da građani požele da se nas makne, a na Marjan vrati nered. Srećom, naši politički suparnici su toliko dezorijentirani da su izabrali stvarati slučaj od mjesta na kojem imamo spektakularne rezultate u posljednje dvije i pol godine, stoga im se zahvaljujem što su nam dali priliku da aktualiziramo tu temu', naveo je Puljak i dodao kako jedva čeka tematsku sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će detaljno govoriti o tome što su zatekli, a što napravili na Marjanu.

'Zatekli smo potpuno devastiranu Javnu ustanovu u kojoj radi 60 ljudi i koja isključivo služi kao parking za HDZ-ove i Kerumove kadrove. Rezultat te nebrige i devastacije bio je potkornjak koji je umalo uništio cijeli Marjan. Dok naši politički suparnici iz HDZ-a i tog jednog medija pokušavaju stvoriti aferu iz činjenice da gradski vijećnik i predsjednik Društva Marjan i inicijator osnivanja JU PŠ Marjan s ciljem zaštite ove park-šume od bespravnih graditelja ima - zamislite - uvid u svakom građaninu dostupne javne dokumente i radi svoj posao na temelju programa s kojim smo - vjerovali ili ne - dva puta pobijedili na izborima, mi ćemo nastaviti raditi svoj posao jer rezultati su tu. I vidi ih svaki građanin ovoga grada', poručio je Puljak.

Objavio je i poduži popis svih stvari koje su napravili u posljednje dvije i pol godine kojeg možete vidjeti u njegovoj objavi.


Vaša reakcija na temu