Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PULJAK: Povlačimo točku o poskupljenju vrtića, uzet ćemo vremena obrazložiti građanima zašto dižemo standard

PULJAK: Povlačimo točku o poskupljenju vrtića, uzet ćemo vremena obrazložiti građanima zašto dižemo standard

Gradonačelnik se nada da će ministrica prihvatiti smjenu Srećka Šestana

Gradonačelnik Ivica Puljak je uoči sjednice Gradskog vijeća najavio povlačenje točke o poskupljenju vrtića i cjelodnevnog programa u osmoljetkama.

- Uzet ćemo vremena obrazložiti zašto se povećava standard djece u vrtićima - rekao je.

Izrazio je nadu da će ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek potvrditi smjenu intendanta HNK Split Srećka Šestana za koju je uvjeren da će se izglasati.

- Nadam se da neće ići protiv volje građana Splita - poručio je.

Komentirao je i skuplji kredit koji će sada podignuti Split parking.

- HDZ nije došao na posljednju sjednicu Gradskog vijeća prošle godine zbog čega nije bilo kvoruma. Sada će biti 3 milijuna kuna skuplje - rekao je uz dodatak da ne zna koliki je iznos u konačnici. 

Platit će sada, dodajmo, 66 milijuna kuna ukupno.


Vaša reakcija na temu