Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PULJAK BEZ VEĆINE? Splitski Most će izgledno biti suzdržan na sjednici Gradskog vijeća

PULJAK BEZ VEĆINE? Splitski Most će izgledno biti suzdržan na sjednici Gradskog vijeća

Gradonačelnik, neslužbeno saznajemo, ne želi da se lokalni parlament konstituira uz podršku HDZ-a ili HGS-a

Splitski Most će, kako neslužbeno saznajemo, ipak biti suzdržan na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća u ponedjeljak. Bez tri Mostove ruke gradonačelnik Ivica Puljak nema većinu.

Na sastanku uoči sjednice, doznajemo, taj su stav iznijeli jer su prethodno tražili elaborat u kojem bi Puljak iznio svoju viziju projektne suradnje, a kažu da ga nisu dobili. Kako su rekli, namjeravali su i dogovoriti mjerljivi hodogram aktivnosti. Poseban kamen spoticanja je imenovanje Dražena Čulara u Upravno vijeće Javne ustanove Športski objekti.

Ne žele, kažu, olako prijeći preko toga dok jasno ne razjasne s gradonačelnikom kako misli ovo riješiti. 

Gradonačelnik, pak, također neslužbeno saznajemo, ne želi konstituirati Vijeće uz podršku HDZ-a i HGS-a, tako da je izgledan scenarij da u ponedjeljak neće biti uopće predložen kandidat za predsjednika gradskog parlamenta od strane Puljkovih partnera.

Vaša reakcija na temu