Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Puljak i Ivošević osudili napad na Marjanu, pozvali Mikulića da djeluje u Splitu kao i na Hvaru prema Barbariću
GRADSKO VIJEĆE Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

Puljak i Ivošević osudili napad na Marjanu, pozvali Mikulića da djeluje u Splitu kao i na Hvaru prema Barbariću

'Vrlo oštro treba sada država reagirati'

Na Gradskom vijeću je stranka Centar zatražila pauzu, kako bi gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenik Bojan Ivošević osudili napad na ravnatelja Park šume Marjan Marka Pejnovića i čuvara prirode. Pozvali su vijećnike da osude napad i da inspektorat reagira prema bespravnim graditeljima i naloži rušenje bespravnih objekata. 

- Napad se dogodio od strane bespravnih graditelja za čije objekte naloženo još 90-ih, a od tada se ništa nije dogodilo - rekao je Puljak.

Ivošević je otkrio da je napadač povezan s kućom Tomić Ferić, koja je imala pravomoćno rješenje o rušenju. 

- Sad vidite po ponašanju zašto nije došlo do rušenja ranije jer su skloni nasilju i prijetnjama. Srećom, ovo je snimljeno. Vrlo oštro treba sada država reagirati i jasno reći - ne nasilju. Ovo je slično slučaju s Hvara, i pozivamo Andriju Mikulića da kao što je došao na Hvar da dođe u Split i sve zakonske ovlasti primijeni na Marjanu - poručio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu