Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PULJAK U ŠOKU 'Je li Jakov Prkić postao žetončić HDZ-a?'

PULJAK U ŠOKU 'Je li Jakov Prkić postao žetončić HDZ-a?'

'Ne mogu vjerovati'

Gradonačelnik Ivica Puljak komentirao nam je najavu održavanja sjednice Gradskog vijeća za tri tjedna umjesto sljedeći kako je planirao. Predsjednik Gradskog vijeća Jakov Prkić poslao je poziv danas, ali sjednica je zakazana za 26. travnja. Upitali smo ga i stoji li još pri odluci da će ostavku sa zamjenikom Bojanom Ivoševićom podnijeti u petak. 

- Ne mogu vjerovati da je Jakov Prkić donio odluku koja tako očito ide na ruku HDZ-a. Nadam se da informacija o sjednici Gradskog vijeća tek za tri tjedna nije točna, jer ako je točna, onda se moram upitati je li Jakov Prkić postao žetončić HDZ-a? - prva je Puljkova reakcija.

Danas su se svi partneri, dodao je, dogovorili da će se sjednica Gradskog vijeća dogoditi sljedeći tjedan i zaista mu, kaže, nije jasno zašto kolega Prkić radi ovo i je li odugovlači na svoju ruku ili se s time slažu u Pametno za Split i Dalmaciju i Možemo!

- Rekli smo da smo spremni na sve i ovakva opstrukcija sigurno nije zadnja. Želimo reći biračima da dobro otvore oči i prate tko se kako ponaša pa da u skladu s time i glasuju na izborima te kazne one koji su spremni ići protiv interesa grada, a u korist HDZ-a - zaključio je Puljak.

Vaša reakcija na temu