Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PULJAK U ŽENEVI Sudjeluje na forumu gradonačelnika UN-a

PULJAK U ŽENEVI Sudjeluje na forumu gradonačelnika UN-a

Predstavit će kako Split može pridonijeti provedbi 'Pakta za budućnost'

Od 29. rujna do 2. listopada splitski gradonačelnik Ivica Puljak sudjelovat će u Ženevi na 'Četvrtom Forumu gradonačelnika Ujedinjenih naroda' pod nazivom 'Summit gradova budućnosti', koji se održava u Palais des Nations.

Forum će okupiti gradonačelnike iz cijelog svijeta kako bi raspravljali o ključnim temama za budućnost naših gradova, uključujući održivi razvoj i financiranje razvoja, mir i sigurnost, znanost, tehnologija i inovacije, mladi i buduće generacije te transformacija globalnog upravljanja.

'Gradonačelnik Puljak će predstaviti kako Split može pridonijeti provedbi 'Pakta za budućnost', koji će donijeti članice UN-a, te iznijeti primjere održivih projekata iz našeg grada.

Tijekom Foruma, gradonačelnici će surađivati na kreiranju zajedničke 

Izjave o budućnosti gradova koja će predstavljati viziju za održivi razvoj i opredjeljenje lokalnih lidera za oblikovanje bolje budućnosti za sve', priopćeno je iz splitske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu