Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROCURILA PULJKOVA LISTA Partnerima poslao izbor imena za nadzorna odbore i upravna vijeća

PROCURILA PULJKOVA LISTA Partnerima poslao izbor imena za nadzorna odbore i upravna vijeća

Novinari su našli mjesto u kulturi

Gradonačelnik Ivica Puljak i suradnici su sastavili listu izabranih kandidata za upravna vijeća i nadzorne odbore. Vidjeli smo dokument s prijedlogom kandidata. 

U Nadzornom odboru Parkova i nasada bi Grad predstavljali Željka Vlahović, Ivana Baković Krstulović, Gordan Ferić i Branimir Urlić.

Lovrinac bi nadzirali Mirjana Ledić, Marina Lovrinčević, Luka Vidović i Dario Mamić, a Stanoupravu Željko Mrnjavac, Ivan Bilota, Ante Beus i Sandro Sović.

Boje Grada u Prometu bi branili Mato Zeljko, Robert Spiegel, Mate Vukušić, Paško Burnać, Nela Mornar, Matko Reljanović, Josip Babić, Marko Čular i Stjepan Grubišić.

U Split parking Inoslav Nazor, Nikola Mijić, Mislav Bašić i Goran Leutar.

Mladen Čelan, Toni Carević, Maja Delić Ratković, Ana Aleksić, Marijo Bučan i Ivana Ivić bi u Vodovod i kanalizaciju.

Što se tiče Čistoće, u ovu komunalnu firmu, prema ovom popisu, bi Ante Renić, Ana Bešlić, Ivana Kuzmanić i Andrea Tvrdić.

Antonija Mišura, Maja Čović i Stanko Vuković su izbor za Splitsku obalu, a za Žnjan Lea Šepac Bašić, Katja Zorić i Mario Jurić.

Katija Tafra za Veletržnicu, a Lučku upravu Siniša Bacalja, Mladen Banović za Eko Kaštelanski zaljev, a Aljoša Pavelin za Zračnu luku Split.

U Upravno vijeća DES-a bi ugledni pedijatar i SDP-ovac dr. Joško Markić i Sanja Majić.

Za Centar za rehabilitaciju za Upravno vijeće je prijedlog epidemiologinja Anamarija Jurčević Savičević. 

Za Javnu vatrogasnu postrojbu Renato Slugan i Renata Srhoj.

Novi članovi Upravnog vijeća Javne ustanove Športski objekti bi bili Željana Marković, Slobodan Gudelj-Velaga, Ante Burilović, Petra Jelić i Tomislav Vilović.

Dvoje novinara, Jasenka Leskur Staničić i Šime Kovačević, te bivša pročelnica za financije Ljiljana Vučetić bi u Zlatna vrata.

Na koncu, za Upravno vijeće park šume Marjan na popisu su Karlo Siminiati Čupić, Igor Rudan, Tomislav Tukić i Goran Jelić.

U Banovini nam nisu potvrdili da je ovo konačan spisak, samo su nam na pitanje o listi rekli da 'postoji nekoliko radnih verzija'. Na konferenciji za medije, podsjetimo, Puljak je rekao da je posao izbora s partnerima tek pred njima i da se trebaju voditi razgovori s kandidatima pa će 'izabrati najbolje'. O užem izboru nije govorio, a kako doznajemo, projektnim partnerima je poslao imena prije nekoliko dana uz naglasak da je to 'samo okvir', svojevrsna 'početna pozicija'. Zamjenik Antonio Kuzmanić je, neslužbeno saznajemo, imao zadatak krojenja početnih imena.

Vaša reakcija na temu