Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PUNE RUKE POSLA: Tri hrvatska i jedan državljanin Velike Britanije jučer uhvaćeni s drogom

PUNE RUKE POSLA: Tri hrvatska i jedan državljanin Velike Britanije jučer uhvaćeni s drogom

Splitska policija izvijestila je četiri mladića uhićena zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih i jednim državljaninom Velike Britanije, osumnjičenima za počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Jučer oko 18.30 sati u Splitu u ulici Ćirila i Metoda je zatečen 18-godišnji hrvatski državljanin s ukupno 67,03 grama marihuane i 1,5 grama kokaina, te je priveden u službene prostorije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Također jučer, oko 19.00 sati, na području Mravinaca zatečen je 24-godišnjak, hrvatski državljanin, kod kojeg je pronađeno ukupno 1121g marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz splitske policije.

Sinoć je oko 23.25 sati u Splitu, u blizini parka Emanuela Vidovića zatečen 25-godišnji hrvatski državljanin s 1,4 grama marihuane. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je obavljena pretraga stana kojeg koristi u Splitu te je pronađeno 147 grama marihuane i 46 tableta ectasy. Protiv spomenutoga 25-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Pritvorskom nadzorniku danas je, uz kaznenu prijavu, doveden 21-godišnji državljanin Velike Britanije kojeg su sinoć, oko 22.15 sati, policijski službenici u ulici Hrvatske mornarice zatekli s 17 tableta ecstasyja, dvije vrećice kokaina ukupne težine 1,13 grama i 7,16 grama ketamina, izvijestili su iz splitske policije.

Vaša reakcija na temu