Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PUŠTEN NA SLOBODU Šetao po Kaštelima s pištoljem i fantomkom, kažnjen sa šest tisuća kuna

PUŠTEN NA SLOBODU Šetao po Kaštelima s pištoljem i fantomkom, kažnjen sa šest tisuća kuna

Policija je tražila 60 dana zatvora

U nedjelju navečer policija je prilikom legitimiranja 26-godišnjaka u Kaštel Lukšiću otkrila da nosi pištolj nepoznate marke sa šest metaka i fantomku. Koliko je poznato, nije otkrio kamo se uputio. Priveden je na Općinski prekršajni sud zbog nelegalnog nošenja oružja. 

Policija je tražila 60 dana zatvora, a sud mu je presudio novčanu kaznu od šest tisuća kuna, umanjenu za dva dana zadržavanja na 5.400 kuna. Pušten je na slobodu, a dobio je i presudu na koju ima pravo žalbe. 

U obrani je naveo da je pištolj bio u hlačama te da ga nije pokazivao. Kazao je i kako meci nisu bili o oružju. Tvrdi da je pištolj pronašao prošle godine i da ga nosi radi sigurnosti.

Vaša reakcija na temu