Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PUTNICI U ŠOKU Tučnjava u avionu za Zadar, let kasnio pet sati

PUTNICI U ŠOKU Tučnjava u avionu za Zadar, let kasnio pet sati

Pozvana je policija

Let aviokompanije Ryanair na relaciji London - Zadar u četvrtak, 30. lipnja, kasnio je pet sati. Razlog je tome - tučnjava. 

24sata objavila su snimku na kojoj se vidi kako se putnici tuku, a nekoliko trenutaka kasnije i policija koja razgovara s onima koji su radilli nered.

- Tijekom ukrcavanja putnici su se potukli, ne znam točno koji je bio razlog, no nije mi bilo svejedno. Pozvana je policija koja je njih uklonila s leta, ali je svejedno cijela ta situacija dugo potrajala. Mi smo trebali sa Stansteda u Londonu poletjeti u 21 sat, a poletjeli smo oko dva ujutro, odnosno u Zadar smo sletjeli u četiri sata ujutro. Koma - ispričao je čitatelj koji je na vikend došao kući, a živi u Londonu.

Iz Ryanaira su na upit 24sata odgovorili da je pozvana policija kako bi uklonili putnika s leta London Stansted za Zadar koji je ometao putnike i zaposlenike. Nakon što su uklonili putnika s leta, avion je poletio i sigurno sletio na odredište. 

Također su poručili kako se ispričavaju putnicima zbog kašnjenja leta koji je uzrokovao putnik.

Vaša reakcija na temu