Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RACIJA U ZALEĐU OMIŠA Policija otkrila ilegalni lokal sa 87 osoba i aparatima za igre na sreću

RACIJA U ZALEĐU OMIŠA Policija otkrila ilegalni lokal sa 87 osoba i aparatima za igre na sreću

Objekt je uređen u prizemlju obiteljske kuće

Proteklog vikenda policija je u mjestu Podgrađe u zaleđu Omiša organizirala raciju te upala u ilegalni ugostiteljski objekt uređen u prizemlju obiteljske kuće. Lokal je radio punom parom, posluživala su se alkoholna i bezalkoholna pića, a u unutrašnjosti objekta policija je zatekla 87 osoba. U posebno uređenom prostoru nađena su i dva aparata za igre na sreću. Vlasnik je uhićen i dobit će kaznenu prijavu. 

Evo što su poručili iz splitske Policijske uprave. 

'Policijski službenici proveli su operativno-taktičku radnju racije prilikom koje su u prizemlju obiteljske kuće zatekli 87 osoba. Uhićena je jedna osoba i nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje kako je 36-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljene igre na sreću i prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava redovnim putem. 

Podnijete su tri prekršajne prijave protiv osoba koje nisu imale osobne dokumente, a podnijeto je i 87 upozorenja zbog nenošenja maske. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta su i dva aparata za igre na sreću, a Državnom inspektoratu je upućeno izvješće zbog obavljanja ilegalne ugostiteljske djelatnosti', navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Vaša reakcija na temu