Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čistoća Split Radnici Čistoće od srijede u štrajku, sutra će se javnosti obratiti sindikat

Radnici Čistoće od srijede u štrajku, sutra će se javnosti obratiti sindikat

Eto nevolje!

Kako smo i najavili, radnici Čistoće idu u štrajk. Sutra će javnosti obratiti sindikalist Marin Jadrić, i to, pretpostavlja se, nakon što direktoru Čistoće Ivici Karoglanu napismeno preda popis zaposlenika koji neće raditi, već štrajkati.

Sindikalist Jadrić ističe da su pregovori trajali više od godinu dana i da mirenje s Upravom nije polučilo rezultat, odnosno, novi kolektivni ugovor koji podrazumijeva plaće i dodatke veće od onih na koje je trenutno spremna administracija gradonačelnika Ivice Puljka.

'Nije preostalo više ništa drugo osim organiziranja štrajka po odluci Skupštine sindikata', izvijestili su u Nezavisnom sindikatu Čistoće.

Vaša reakcija na temu