Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Split Radno mjesto koje ostavlja u nevjerici: Vrtić u Splitu traži evidentičara uplata roditelja

Radno mjesto koje ostavlja u nevjerici: Vrtić u Splitu traži evidentičara uplata roditelja

Puno radno vrijeme, posao na neodređeno

Splitski gradonačelnik dao je suglasnost za zapošljavanje većeg broja djelatnika u splitskim vrtićima. U Dječjem vrtiću Marjan traže devet odgojitelja, logopeda, kuhara, ali i evidentičara uplata roditelja. 

Posao je na neodređeno, s punim radnim vremenom od 40 sati tjedno. 

Evidentičar uplata roditelja postao je tijekom popodneva hit na društvenim mrežama, ni 24 sata pojavljivanja u Službenom glasniku Grada Splita. Ljudi su, malo je reći, oduševljeni što u informatičkom dobu postoji i tako nešto poput evidentičara uplata roditelja. 

'Gori sve, totalna šteta', prenosi Oparin zaključak Dnevna doza splitskog nereda. 'Pucat ću si u glavu', komentar je pratitelja.

AAAAAAAAAA GORI SVE #TotalnaŠteta

Objavljuje Dnevna doza splitskog neredaUtorak, 27. listopada 2020.
Vaša reakcija na temu