Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI Dijelovi Kaštel Kambelovca u petak bez vode

RADOVI Dijelovi Kaštel Kambelovca u petak bez vode

Potrebno je osigurati zalihe

Iz tvrtke Vodovod i kanalizacija obavještavaju potrošače vode na području Kaštel Kambelovca - Lapotići da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom u petak, 2. prosinca. Bez vode će biti od 8 do 17 sati.

Mole potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također, mole da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Vaša reakcija na temu