Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RADOVI Kaštel Sućurac u četvrtak bez vode

RADOVI Kaštel Sućurac u četvrtak bez vode

Doznajte o kojim se potrošačima radi

Iz Vodovoda i kanalizacije obavještavaju stanovnike Kaštel Sućurca kako će im u četvrtak, od 8 do 15 sati, biti prekinuta vodoopskrba. 

Radi se o potrošačima na adresama: Putaljski put (parni od 14 neparni od 13), Ulica Vice Jerčića broj 2, Put Glavice, Ulica Suvača, Ulica Čeline, Ulica vukovarskih heroja i Cesta pape Ivana Pavla II (neparni od 5 do 53). 

'Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja', poručuju iz ViK-a te napominju kako će se u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi odgoditi za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Vaša reakcija na temu