Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI NA BRAČU Zatvara se cesta Postira-Dol

RADOVI NA BRAČU Zatvara se cesta Postira-Dol

Od 15. do 18. lipnja

Zbog izvođenja asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije ceste, zatvara se za sav promet županijska cesta ŽC 6164 (Postira/Ž6161/-Dol), od 15. lipnja 2021. godine (utorak) do završetka radova 18. lipnja 2021. godine (petak), izvijestili su iz županijske uprave za ceste. 

Cesta će svaki radni dan biti zatvorena za sav promet od 6 sati do 20 sati.

Kao obilazni pravac određuje se nerazvrstana cesta Postira - Dol.

- Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi osigurat će se selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila: MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca, i sl). Sudionike u prometu molimo za strpljenje i pojačani oprez, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazni pravac - poručuju iz ŽUC-a.

Vaša reakcija na temu