Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI NA ŽNJANU Obustavlja se promet ulicom Put sv. Lovre

RADOVI NA ŽNJANU Obustavlja se promet ulicom Put sv. Lovre

Vrijednost je veća od dva milijuna kuna

Zbog radova premještanja telekomunikacijskih instalacija na trasi Primoštenske ulice koja je u izgradnji, za sav promet bit će privremeno zatvoren dio spoja prometnice Put sv. Lovre prema Makarskoj ulici i prema Ulici Put ispod sv. Lovre od 8 sati u četvrtak 24. rujna 2020. pa do 5 sati u petak, 25. rujna 2020. godine, izvijestili su iz Grada.

Radovi će se obavljati na mjestu označenom crvenom crtom na priloženoj fotografiji. Primoštenska ulica na Žnjanu će se tako spojiti s raskrižjem ulice Put sv. Lovre i Kotorske. S poslom se počelo u svibnju. Vrijednost ugovorenih poslova koje su investitori Grad Split i Vodovod i kanalizacija d.o.o. nakon provedenog postupka javne nabave sklopili s tvrtkom Građevno Zec d.o.o. je 2.062.325,00 kuna s PDV-om.

- Molimo građane za strpljenje zbog izvođenja ovih neophodnih radova u sklopu izgradnje Primoštenske ulice - poručuju iz Grada. 

Vaša reakcija na temu