Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RADOVI U KAŠTELIMA Sutra bez vode u Deankovićevoj ulici

RADOVI U KAŠTELIMA Sutra bez vode u Deankovićevoj ulici

Iz Vodovoda i kanalizacije pozivaju korisnike da osiguraju dovoljne količine

Iz Vodovoda i kanalizacije obavještavaju potrošače u Deankovićevoj ulici u Kaštel Novom da će im sutra od 9 do 17 sati biti prekinuta isporuka vode. 

Razlog su radovi na vodovodnoj mreži. 

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan - priopćili su iz ViK-a.

Vaša reakcija na temu