Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI U KAŠTELIMA Sutra bez vode u Novom i Lukšiću

RADOVI U KAŠTELIMA Sutra bez vode u Novom i Lukšiću

Doznajte detalje

Zbog radova u sklopu projekta aglomeracija Kaštela-Trogir sutra će bez vode biti stanovnici Kaštel Novog i Kaštel Lukšića. 

Radi se o potrošačima na adresama: Ulica don Petra Zanete, Ponikvice, Lindlarska (od 8 do 16) i Cesta dr. Franje Tuđmana (parni od 786 do 794), a vode neće biti od 8 do 17 sati. 

'Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja', obavještavaju iz Vodovoda.

Vaša reakcija na temu