Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAFALI U CENTRU SPLITA Iz automatske puške pobio trojicu u Varošu, prijetili mu zbog bratovog duga?

RAFALI U CENTRU SPLITA Iz automatske puške pobio trojicu u Varošu, prijetili mu zbog bratovog duga?

Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić ubijeni su danas usred bijela dana na tri različite lokacije u središtu grada

Splitska policija ima osumnjičenog za trostruko ubojstvo u središtu grada. F. Z. predao se policiji nešto iza 18 sati, otprilike tri sata nakon što je centrom Splita odjeknula rafalna paljba iz automatskog oružja.

U svega nekoliko minuta na tri lokacije u Varošu međusobno udaljene tek nekoliko stotina metara likvidirani su Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić.

Boban i Paić ubijeni su na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici s više hitaca u glavu, Torlak je nađen je u jednom stanu. Još je bio živ, ali u vrlo teškom stanju. Dobio je metke u prsa. Prevezen je u bolnicu, ali ga nisu uspjeli spasiti.

U Varošu je zavladala panika. Ubojica je primijećen kako bježi prema vrhu Plinarske, a kamere su ga snimile kako hoda s automatskom puškom u ruci. Postoje indicije da se uputio likvidirati još jednu žrtvu.

Policija je blokirala šire područje Varoša prema Marjanu, no osumnjičeni se ipak uspio nekako izvući i sjesti u lokal Borsalino na Skalicama gdje je pričekao policiju. Odveden je u postaju i za sada ne govori ništa o motivima koji su ga nagnali na krvoproliće. 

Gradom se, međutim, već proširila priča kako je pobio trojicu koji su ga posljednjih mjeseci terorizirali zbog bratovog duga. Policija je za sutra najavila tiskovnu konferenciju. 

Vaša reakcija na temu